Kod | IJ-N1O |
---|---|
Jednostka organizacyjna | Wydział Zarządzania i Nauk o Jakości |
Kierunek studiów | Inżynieria Jakości |
Forma studiów | Niestacjonarne |
Poziom kształcenia | Pierwszego stopnia |
Profil studiów | ogólnoakademicki |
Limit miejsc | 60 |
Czas trwania | 3,5 roku |
Wymagany dokument | |
Zadaj pytanie |
Studentom Kierunku Inżynieria jakości po pierwszym roku studiów oferujemy jedną spośród trzech poniższych specjalizacji, dających gwarancję otrzymania specjalistycznej wiedzy i kompetencji w zakresie danego obszaru.
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ USŁUG
Jeżeli jesteś zainteresowany jakością usług, kreowaniem marki na rynku usług, kształtowaniem strategii marketingowych oraz projektowaniem i komercjalizacją innowacyjnych usług, zapraszamy na studia na tej specjalności. Zdobędziesz aktualną wiedzę i kompetencje w zakresie wdrażania, utrzymania i doskonalenia systemów zarządzania jakością, potwierdzone certyfikatem Asystenta Systemu Zarządzania Jakością, przyznawanym przez Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S.A., które są poważane przez przedsiębiorstwa i stanowią duży atut w ubieganiu się o zatrudnienie.
INŻYNIERIA JAKOŚCI I ZARZĄDZANIE PRODUKTEM
Jeżeli jesteś zainteresowany tworzeniem koncepcji, skutecznym wdrażaniem i rozwojem produktu
z wykorzystaniem metod i narzędzi inżynierii jakości, ta specjalność jest dla Ciebie. Z nami zdobędziesz kompetencje w zakresie identyfikacji problemów związanych z procesami produkcji i jakością produktów, a także opracowania i wdrażania skutecznych planów działań korygujących
i zapobiegawczych. W trakcie studiów uzyskasz certyfikaty kompetencji Polskiego Centrum Badań
i Certyfikacji S.A., w tym Asystenta Systemu Zarządzania Jakością oraz Asystenta Systemu Zarządzania BHP.
USŁUGI ŻYWIENIOWE I DIETETYKA
Jeżeli interesujesz się kształtowaniem jakości żywienia, organizacją i zarządzaniem usługami żywieniowymi, a także profilaktyką zdrowotną, studia z nami to najlepszy wybór. Zdobędziesz wiedzę i umiejętności z zakresu: żywienia człowieka zdrowego, w tym w różnych warunkach środowiskowych, przyczyn i profilaktyki chorób dieto-zależnych, projektowania diet, czy też projektowania i zarządzania jakością usług żywieniowych. Ukończenie tej specjalności stwarza możliwości zatrudnienia
w przedsiębiorstwach handlowych i produkcyjnych przemysłu spożywczego oraz zajmujących się żywieniem człowieka.
.